Steven's Coaching

Transformeer Je Verkoopkracht en Bereik Persoonlijke Topprestaties


Steven's Coaching #1: Ontdekking van Passie. 

Hoe Verkoop Mijn Roeping Werd

Dit artikel is geïnspireerd door mijn oorspronkelijke bijdrage aan de blog van 2Contact, welke je hier kunt lezen.

Welkom bij mijn eerste blog, waarin ik een inkijkje geef in de verkoopervaringen die mij gevormd hebben. Mijn reis bij 2Contact is gevuld met authentieke ontmoetingen en de onmisbare lessen die ze met zich meebrachten.

Een Onverwachte Wending

Mijn avontuur in sales begon met een spontane observatie van mijn zus: "Verkopen lijkt me echt iets voor jou." Na een tijdperk als shiftrunner bij Domino's, zoekend naar betekenis verder dan de horizon van pizza's, stapte ik de energieke wereld van de callcenters binnen. Tijdens mijn sollicitatie bij 2Contact voelde ik de klik; sales ging verder dan het script - het was een dynamische uitwisseling, een samensmelting van behoefte en oplossing.

Leerzaam Toekijken
Met nieuw zelfvertrouwen, opgebouwd door een succesvolle sollicitatie, kreeg ik de kans om naast een ervaren collega te zitten en mee te luisteren. Zijn natuurlijke omgang met klanten en gesprekken leerde mij dat mijn salesreis net begon. Zijn expertise onthulde de diepte van sales - verder dan mijn eerste succesvolle stap.

De Eerste Zelfstandige Stappen
Toen ik eenmaal mijn vleugels uitsloeg 'in de lijn', leerde ik snel: verkoop draait niet om het overtuigen, maar om het écht begrijpen. Ik leerde gesprekken te benaderen als een helpende hand, gericht op oprechte interesse en het bouwen van vertrouwen. Kennis van zowel klant als eigen kunnen werd mijn nieuwe mantra.

Groei door Ervaring en Leiderschap
Drie jaar na mijn eerste oproep, waarin elk gesprek mijn inzicht verscherpte, kwam de kans om campagne manager te worden. Deze rol, die ik nu zeven jaar bekleed, liet me mijn passie voor het ontwikkelen van talent in de praktijk brengen en mijn coaching vaardigheden verder te verdiepen.

Waarom Dit Verhaal Delen?
Ik geloof dat, ongeacht het vakgebied, wij allen streven naar diepgaande connecties. Mijn jaren als verkoopcoach hebben me geleerd dat het wonder van sales schuilt in het menselijke aspect. Deze rijkdom aan verhalen, de uitdagingen en de triomfen zijn wat ik hier wil delen.


Jouw Uitnodiging om te Groeien
Ben je klaar om je sales aan te scherpen met een menselijke touch? Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn coachingprogramma. Samen brengen we je vaardigheden naar een nieuw niveau, met praktische, persoonlijke adviezen die jouw klantcontacten zullen transformeren. Neem contact op, en laten we samen deze reis beginnen. Ontdek mijn coachingdiensten hier.