Steven's Coaching

Transformeer Je Verkoopkracht en Bereik Persoonlijke Topprestaties

Coaching programma's

Welkom op de dienstenpagina van Steven's Coaching. Deze pagina biedt een overzicht van mijn zorgvuldig ontwikkelde coaching programma's, elk bedoeld om je communicatieve vaardigheden te versterken en je persoonlijke groei te bevorderen. Hier ontdek je hoe we samen jouw communicatie kunnen verbeteren, of je nu je verkoopgesprekken wilt verfijnen, je sollicitatievaardigheden wilt aanscherpen of de gespreksvaardigheid van je team wilt verhogen.

Voor een gedetailleerde beschrijving van elk programma, nodig ik je uit om de specifieke pagina's onder het kopje 'Diensten' te bezoeken of klik op 'Klik hier' naast de titel van de dienst. Laten we de reis naar uitmuntende communicatie beginnen.

Huidige diensten

Persoonlijke (1 op 1) gespreksvaardigheid coaching | Klik hier

In deze een-op-een sessie duiken we diep in de kunst van communicatie en gespreksvaardigheid. Met een persoonlijke aanpak die helemaal op jou is afgestemd, ontdekken we samen hoe je jouw gespreksvaardigheden kunt verfijnen voor elke situatie. Of je nu zelf kiest waarop te focussen of je laat leiden door mijn ervaring, je zult ontdekken hoe je met vertrouwen en overtuiging kunt spreken.

Sollicitatiegesprek Training | Klik hier

Sta je op het punt om je droombaan na te jagen en wil je een onvergetelijke indruk maken tijdens je sollicitatiegesprekken? Deze training is gericht op het verfijnen van je gespreksvaardigheden, zodat je zelfverzekerd en voorbereid je potentiële werkgevers kunt ontmoeten.

Toekomstige diensten

Groepssessie: Op maat gemaakte training & coaching voor jouw team

Is jouw klantcontactteam klaar om de interactie met klanten naar een hoger niveau te tillen? Deze groepstraining richt zich exclusief op gespreksvaardigheden binnen de context van jullie specifieke branche, of het nu gaat om verkoop of klantenservice. We gaan aan de slag met praktische vaardigheden en technieken die essentieel zijn voor effectief klantcontact en een superieure service-ervaring.

Verkooptraining
Deze training is jouw springplank naar verkoopsucces. Of je nu nieuw bent in de verkoop of je vaardigheden wilt aanscherpen, deze training past zich aan jouw niveau aan. We behandelen alles van basis verkoopstrategieën tot geavanceerde technieken die je helpen om met vertrouwen en effectiviteit te verkopen.