Steven's Coaching

Transformeer Je Verkoopkracht en Bereik Persoonlijke Topprestaties

Persoonlijke (1 op 1) Gespreksvaardigheid Coaching


Welkom bij mijn persoonlijke coaching dienst, waar ik je begeleid om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je salesgesprekken wilt aanscherpen, je algehele gespreksvaardigheid wilt verbeteren, of gewoon wilt werken aan je dagelijkse communicatie, mijn coaching sessies zijn ontworpen om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Wat Kan Persoonlijke Coaching Voor Jou Betekenen?

In onze 1 op 1 sessies duiken we diep in de kunst van communicatie en gespreksvaardigheid. We kijken naar jouw unieke behoeften en doelen en
passen de coaching daarop aan, zodat je leert hoe je:

  • Verbinding maakt: Leer authentieke relaties op te bouwen met klanten, collega's en in je persoonlijke leven.
  • Duidelijk communiceert: Ontwikkel de vaardigheid om je punten helder en overtuigend over te brengen.
  • Effectief vragen stelt & Actief luistert: Leer de juiste vragen te stellen en verbeter je luistervaardigheden om echt te begrijpen wat anderen zeggen.
  • Conflicten hanteert: Krijg de tools in handen om op een constructieve manier met conflicten en bezwaren om te gaan.
  • Zelfvertrouwen uitstraalt: Sta sterk in je schoenen in elke sociale setting.

Investeer in jouw groei

Hoewel ik normaal gesproken €125 per uur vraag, heb ik een speciale aanbieding die jou een enorme korting geeft van 77%! Dat betekent dat je voor slechts €41,50 per uur, of zelfs €15 voor elk kwartier, toegang krijgt tot op maat gemaakte coaching in gespreksvaardigheid. Dit uitzonderlijke aanbod is bedoeld om mijn coaching bereikbaar te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.

Hoe Werkt Het?

  1. Gratis Kennismaking: Een vrijblijvend gesprek van 10 minuten waarin we jouw wensen en doelen bespreken.
  2. Persoonlijke Sessies: Flexibele sessies aangepast aan jouw behoeften, met opties voor 15 minuten, 30 minuten, of een uur, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.
  3. Actiegerichte Feedback: Praktische tips en persoonlijk advies om je communicatie meteen te verbeteren.

Hoe we kunnen starten:

Heb je vragen of wil je meer weten over deze unieke kans? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Om direct jouw plek te reserveren, klik je eenvoudig op de Fiverr-badge klikken aan de rechterkant, die je direct naar mijn servicepagina brengt. Let op: mijn Gig op Fiverr is in het Engels, maar geen zorgen – Fiverr maakt het mogelijk de taal naar het Nederlands te veranderen, zodat het voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Ik ben er helemaal klaar voor om met jou aan de slag te gaan en samen te werken aan het verfijnen van jouw communicatiestijl, zodat deze even uniek en effectief wordt als jij bent. Ik kijk er naar uit om jouw communicatieve vaardigheden te helpen ontwikkelen en samen successen te behalen.


Check hieronder mijn Fiverr introductie-video! (Engels)