Steven's Coaching

Transformeer Je Verkoopkracht en Bereik Persoonlijke Topprestaties

Sollicitatiegesprek Training


Een sollicitatiegesprek kan spannend zijn, maar het is jouw moment om te stralen. Met mijn Sollicitatiegesprek Training voorzie ik je van de nodige tools en technieken om een blijvende indruk te maken en je kansen op je droombaan te vergroten.

Wat Je Kunt Verwachten

Tijdens de Sollicitatiegesprek Training zullen we ons richten op de volgende sleutelelementen:

  • Eerste Indruk: Leer hoe je een onvergetelijke eerste indruk maakt binnen de eerste seconden van je gesprek.
  • STAR-Techniek: Wordt een expert in de Situation, Task, Action, Result (STAR)-methode om je antwoorden te structureren en jouw vaardigheden doeltreffend te presenteren.
  • Lichaamstaal: Vergroot je bewustzijn van non-verbale communicatie en leer hoe dit je verbale boodschap kan versterken of verzwakken.
  • Vragen Voorbereiden: Bereid krachtige vragen voor om de interviewer te tonen dat je initiatief neemt en echt geïnteresseerd bent in de rol en het bedrijf.
  • Omgang met Zenuwen: Ontdek technieken om zenuwen te beheersen en zelfverzekerd over te komen.
  • Nazorg: Leer hoe je op een effectieve manier opvolgt na het gesprek om een positieve en blijvende indruk achter te laten.

Boost Jouw Sollicitatiekansen

Om jezelf van je beste kant te laten zien tijdens je volgende sollicitatiegesprek, heb ik via Fiverr een niet te missen aanbieding voor je. Normaal gesproken zou mijn uurprijs €125 zijn, maar dankzij een speciale actie bied ik je maar liefst 77% korting. Zo kun je voor slechts €41,50 per uur, of €15 per kwartier, gebruikmaken van persoonlijke coaching op maat. Dit speciale tarief is mijn manier om ervoor te zorgen dat iedereen die wil investeren in hun professionele groei, toegang heeft tot kwalitatieve coaching.

Versterk Jouw Sollicitatie Skills

Ben je klaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven en jouw kansen op het landen van je droomjob te maximaliseren? Klik dan op de Fiverr-badge aan de rechterkant om direct toegang te krijgen tot mijn diensten en boek vandaag nog jouw Sollicitatiegesprek Training via mijn Fiverr Gig. Neem de regie over jouw carrièrepad met de zekerheid dat je uitstekend voorbereid bent.

Voor een vrijblijvende kennismaking of als je meer wilt weten, sta ik altijd open voor contact. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat jij je onderscheidt van de rest. Hoewel de informatie over de Gig in het Engels is, kan Fiverr worden aangepast naar het Nederlands voor jouw gemak. Mijn missie is om jou te begeleiden naar succes.