Steven's Coaching

Transformeer Je Verkoopkracht en Bereik Persoonlijke Topprestaties

Even Voorstellen

Hey, ik ben Steven! Jouw coach die bruist van de passie en gedreven wordt door het verrijken van levens. Mijn eigen leven is een avontuurlijke reis van toewijding en plezier, balancerend tussen het najagen van professionele perfectie en het koesteren van tijd met mijn familie. Sport en vriendschappen houden mijn geest fris en mijn hart luchtig. Mijn gezin staat centraal; zij zijn mijn onwrikbare fundering, mijn eindeloze bron van liefde en motivatie.

Mijn Passie 

Sinds mijn studentenjaren aan de Sporthogeschool voelde ik een sterke roeping richting coaching en onderwijs. De echte eye-opener was echter mijn stap in de verkoopwereld, waar ik ontdekte hoe ik een positieve impact kon hebben op de persoonlijke groei van mensen. Het transformeren van iemands zelfverzekerdheid en vaardigheden vervult me met een diepe voldoening.

Wat ik meeneem naar elke coaching sessie

Bij elke sessie zijn empathie en flexibiliteit de sleutel, versterkt door mijn jarenlange ervaring. Deze mix vormt de basis van mijn coachingaanpak, gericht op het bieden van een veilige, ondersteunende ruimte waar jij jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen.

Mijn Unieke Aanpak

Mijn ware kracht ligt in het bouwen van een diepgaande, persoonlijke connectie. Ik luister met alles wat ik heb en zet mijn inzichten in om je te begeleiden op jouw unieke reis. Mijn ervaring in klantcontact, gespreksvaardigheid en verkoopstrategieën stelt mij in staat om oplossingen te bieden die jouw persoonlijke groei versnellen. Samen zetten we de stappen richting jouw succes.